Skultuna

Ring My Bell Klocka Svart/Mässing

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bordsklockan Ring My Bell är en modern utformning av Skultunas klassiska skolklocka från 1800-talet. Klockan blir ett iögonfallande inslag i bokhyllan, på matbordet eller på bröllopet. Formgiven av Olof Kolte för Skultuna år 2001.


Beställ Ring My Bell Klocka Svart/Mässing på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ring My Bell Klocka Svart/Mässing inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Kategori: Dekorationsartiklar övrigt
Artikelnummer: 64472
Visa fler

Från kunskapsbanken

Spring

Spring (tidigare TA Spring eller Total Annihilation: Spring) är en komplett 3D-spelmotor för realtidsstrategispel baserad på öppen källkod, som började som Total Annihilation Demo Viewer av klanen Swedish Yankspankers. De första versionerna av spelet utvecklades av klanen själva, men en skara fans och utvecklare tog sedan över huvudarbetet för att utveckla de senare versionerna. Det ursprungliga målet med spelmotorn var att den skulle klara av att hantera alla modifikationer (moddar) och alla enheter av tredjepartsutvecklare till spelet Total Annihilation. Detta mål är sedan länge i princip uppnått, och numera är utvecklingen av spelet inriktad på att lägga till nya funktioner. I Spring spelar man någon av ett flertal existerande moddar. Standardinstallationen kommer med ett antal förinstallerade, varav vissa kräver att man äger en kopia av TA för att kunna spelas legalt, medan andra moddar med fritt innehåll kan användas gratis, och utan att man behöver äga en TA-installation. Spelet går att spela både mot botar och i multiplayer mot andra spelare via internet. Spelmotorn är licensierad under GNU General Public License. Källkoden till Spring är huvudsakligen skriven i C++, med undantag av den förvalda lobbyn, som är skriven i Delphi, och dess nuvarande spelserver som är skriven i java.

Myrberg

Myrberg, även skrivet Myhrberg är ett svenskt efternamn. Den 31 december 2018 bars det av följande antal personer folkbokförda i Sverige med stavningsvarianterna Myrberg 643 Myhrberg 357Totalt blir detta 1000 personer. Namnet har var it använt som svenskt soldatnamn.

Quicksilver

Quicksilver kan syfta på: Quicksilver (seriefigur) – en seriefigur vid namn Pietro Maximoff, se Quicksilver (bok) – en bok av Neal Stephenson Quicksilver (mjukvara) – ett allt-i-allo-program för Mac OS X Quiksilver – en tillverkare av sportutrustning Quicksilver (film) – en film av regissören Thomas Michael Donnelly med bland annat Kevin Bacon