Stölzle

Stölzle - Elements Champagnekupa Vit/Guld

189 kr 111 kr-41%
Kontrollera pris

Köp nu

Vackra champagnekupor i ur serien Elements från Stölzle. Perfekt för firandet, cocktails eller bara en lyxig känsla till middagen en helt vanlig onsdag. Champagneglasen är tillverkade i kristall, och kommer i två olika färger. Båda har en guldfärgad insida, som förstärker champagnens vackra färg och skapar en lyxig känsla.

De är mycket hållbara, och som en bonus de går att diska i diskmaskin. I samma serie finns även martiniglas. Skål!


Beställ Stölzle - Elements Champagnekupa Vit/Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stölzle - Elements Champagnekupa Vit/Guld inom kategorin Champagneglas.

Läs mer...
Kategori: Champagneglas
Artikelnummer: 129888
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Woll

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bar

Bar eller BAR kan syfta på: Bar (måttenhet) – en måttenhet för tryck. Barlokal – en lokal där drinkar med mera serveras Bardisk – en disk mellan servitören och kunden Bar – en benämning på en metavariabel Hertigdömet Bar – ett hertigdöme i Bar-le-Duc i Frankrike bar – språkkod för bayerska Bar (film) – en film från 2001 Barkonfederationen – en konfederation med medlemmar av polska adeln bildad i Bar 1768 Mjölkbar – en enklare matservering med självservering utan utskänkningsrättigheter

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.