Frederik Bagger - Crispy Gatsby Champagneskål 30 cl 2-pack Blå

Beställ Frederik Bagger - Crispy Gatsby Champagneskål 30 cl 2-pack Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Gatsby Champagneskål 30 cl 2-pack Blå inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Champagneskål 2-pack från serien Crispy av Frederik Bagger. Champagneskålen passar lika bra att servera bubblande drycker och cocktails ur, som att bjuda på desserter i.

Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.

Se gärna också

Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Blå

Swirl Champagneglas från norska Magnor är verkligen en fröjd för ögat. Swirl är en exklusiv och unik konstglasserie, designad av den kända konstnären Camilla Prytz.

De vackra champagneglasen bubblar över av färg och glädje och är små konstverk på vilket festbord eller varhelst du väljer att placera dem i ditt hem, oavsett om du har ett glas eller flera.

Inspirationen kommer från ordet "virvel", som är en spiralformad rörelse, och ger glaset en levande känsla. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika. Varje champagneglas munblåses av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, tillsammans med Camilla Prytz själv.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Champagneglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Muurikka

Se alla produkter
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Durkslag

Durkslag från Kockums

Se alla produkter