Strömshaga

Strömshaga - Hugo Komposthink Plåt 25 cm Blå

Kontrollera pris

Köp nu

Från Strömshaga kommer serien Hugo som är plåthinkar av olika slag avsedda för olika saker. Denna komposthink är gjord i plåt och kommer i flera olika färger. På hinken finns en vit skylt med svart text, hinken har ventilationshål i locket och en innerhink i plast som går lätt att diska ur. I hinkens lock sitter även ett filter som enkelt går att byta ut när det andra har blivit för gammalt.


Beställ Strömshaga - Hugo Komposthink Plåt 25 cm Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Hugo Komposthink Plåt 25 cm Blå inom kategorin Burkar living.

Kategori: Burkar living
Artikelnummer: 130889
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.