Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Skålset 3 delar

Jämför produkt Gefu - Skålset 3 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Skålset 3 delar i kategorin Bunkar och skålar här hos oss.

Produktinformation

Skålset med 3 skålar i rostfritt stål och medföljande plastlock från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.I skålsetet Mondi från Gefu ingår tre skålar med volymer på 1, 2,5 respektive 4,5 liter samt ett lufttätt plastlock för varje skål. Skålarna är tillverkade i hållbart rostfritt stål som gör de både tåliga och enkla att rengöra, för användning om och om igen.

Skålarnas stilrena design gör de perfekta för servering av allt från mat och snacks till en vackert färgglad sallad och de lufttäta locken gör även skålarna optimala för förvaring av mat i ditt kylskåp och förlänger livslängden på dina tillagade maträtter så att du kan avnjuta matresterna vid en annan tidpunkt.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Korgar

Korgar från House Doctor

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Batteriljus

Batteriljus från Star Trading

Se alla produkter
Grillar

Grillar från Kamado Sumo

Se alla produkter