Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Diamantbryne 26 cm

-27%

Jämför produkt Zwilling - Diamantbryne 26 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Diamantbryne 26 cm i kategorin Brynstål här hos oss.

Produktinformation

Även den bästa kniven kommer att förlora skärpan med tiden. Med slipningsverktyg från Zwilling och rätt teknik är detta inte ett problem.

Se gärna också

Tamahagane - Skärpstav Keramisk 26 cm

För att bibehålla en vass egg är det nödvändigt att skärpa kniven med jämna mellanrum. Med Tamahaganes keramiska skärpstav kan du hålla efter din Tamahaganekniv genom att, någon gång i månaden, dra kniven över staven. Det finns både keramiska skärpstavar och skärpstavar i diamant. Diamantskärpstaven är grövre i modellen och används, vid behov, innan den keramiska skärpstaven.

Vassa och skarpa knivar är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med!

Läs mer