Zwilling - Enfinigy Brödrost 840-1000W 2 Skivor Svart

-11%

Jämför produkt Zwilling - Enfinigy Brödrost 840-1000W 2 Skivor Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Enfinigy Brödrost 840-1000W 2 Skivor Svart i kategorin Brödrostar här hos oss.

Produktinformation

Brödrosten Enfinigy från Zwilling har en snygg, modern design och ger ett perfekt rostat bröd varje gång. Enfinigy brödrost har plats för två skivor bröd och är försedd med alla funktioner som krävs för alla olika typer av bröd.

Funktionen uppvärmning värmer på det redan rostade brödet utan att bränna det, med upptiningsfunktionen kan du både rosta och tina det frysta brödet och för tjockare bröd som bagels och frallor är bagelfunktionen perfekt att använda. Anpassa rostningsgraden efter dina preferenser med ratten som kan justeras i 7 olika nivåer.

De fyra värmeelementen ser till att brödet rostas jämnt och alltid får den perfekta krispiga ytan. Brödrosten är tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien.

Vid registrering av produkt fås 5 års garanti. En smart och stilren brödrost som passar in i alla kök och står snyggt på köksbänken eller bordet. .