Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Zwilling Pro Brödkniv 20 cm


Jämför produkt Zwilling - Zwilling Pro Brödkniv 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Zwilling Pro Brödkniv 20 cm i kategorin Brödknivar här hos oss.

Produktinformation

Klassisk brödkniv som är vass och tandad för att du enkelt skall kunna skära genom brödets skorpa utan att behöva trycka eller pressa ihop ditt bröd. Kan även användas till andra lite hårdare råvaror där man behöver lite extra skärpa t ex meloner m.m.

En professionell helsmidd kniv för alla matintresserade. Tillverkad av Friodur® stål, dubbel is-härdat knivstål av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A.

Henckels. Elegant design med skuret bolster för ett säkert och bekvämt grepp.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm

En underbar och lättanvänd Brödkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm är en väldigt smidig, vass och precis brödkniv med ett serraterat blad.

Ett serraterat blad på en kniv betyder att den har en räfflad egg eller sågtandat blad för att kunna skära i hårda skorpor såväl som mjuka råvaror. Så vare sig du ska skära upp en surdegslimpa du inhandlat på ditt favoritbageri eller hemmagjorda scones till frukosten är denna brödkniv från Jamie Oliver det perfekta redskapet för att få till perfekta skivor utan problem.

Denna Jamie Oliver brödkniv kommer helt enkelt att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Brödkniven från Jamie Oliver är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.

Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär upp bröd, limpor och frallor med denna 20 cm långa brödkniv från Jamie Oliver.

Bladet på Brödkniven från Jamie Oliver är 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,6 cm.

Denna Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix