Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Zen Brödkniv 23 cm


Jämför produkt Yaxell - Zen Brödkniv 23 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Zen Brödkniv 23 cm i kategorin Brödknivar här hos oss.

Produktinformation

Klassisk brödkniv med tandat blad ur Yaxells serie Zen som skär igenom allt från den hårdaste brödskorpan till mjuka tomatska..Knivens blad består av 37 lager stål, varav kärnan är tillverkad i VG10-stål och övriga stållager i ett mjukare, mer rosttåligt stål. Den hamrade ytan ger kniven ett unikt utseende.

Som en extra finish är alla blad dekorerade med en handstansad logotyp. Handtaget är tillverkat i det hygieniska materialet micarta och fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm

En underbar och lättanvänd Brödkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm är en väldigt smidig, vass och precis brödkniv med ett serraterat blad.

Ett serraterat blad på en kniv betyder att den har en räfflad egg eller sågtandat blad för att kunna skära i hårda skorpor såväl som mjuka råvaror. Så vare sig du ska skära upp en surdegslimpa du inhandlat på ditt favoritbageri eller hemmagjorda scones till frukosten är denna brödkniv från Jamie Oliver det perfekta redskapet för att få till perfekta skivor utan problem.

Denna Jamie Oliver brödkniv kommer helt enkelt att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Brödkniven från Jamie Oliver är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.

Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär upp bröd, limpor och frallor med denna 20 cm långa brödkniv från Jamie Oliver.

Bladet på Brödkniven från Jamie Oliver är 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,6 cm.

Denna Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Läs mer