Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Super Gou Brödkniv 23 cm

-29%

Jämför produkt Yaxell - Super Gou Brödkniv 23 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Super Gou Brödkniv 23 cm i kategorin Brödknivar här hos oss.

Produktinformation

En skarp brödkniv är ett måste i varje kökslåda! Yaxell Super Gou brödkniv har ett långt knivblad med tandad egg Tandningen skär lätt upp alla typer av bröd och är också lämplig att använda till råvaror med hög syra, eftersom syra tär mer på en rak egg än en tandad.

Yaxell Super Gou är en exklusiv knivserie och knivens blad är uppbyggt av imponerande 161 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av det japanska pulverstålet SG2.

Stålsorten innehåller en hög andel kol och är mycket hård, vilket gör att eggen kan slipas sylvass. Pulverstålet är omslutet av ett mer rosttåligt stål, 80 lager på vardera sida om eggen.

Knivhandtaget är fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar och är tillverkat av rödsvart micarta. Det är ett hårt, vattentåligt och hygeniskt material som tillverkas genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck.

Kniven får sin perfekta balans av en rostfri knapp som sitter i änden på handtaget. -Hårdhetsgrad 63 HRC. .

Från kunskapsbanken

Super

Super eller Súper kan syfta på: super- – ett svenskt prefix, se Lista över prefix i svenskan Super – en tidigare beteckning på oktantalet i bensin, se oktantal Súper – den isländska rockgruppen Skítamóralls debutalbum från 1996 Superduper - Den svenska fotbollstränaren Lisa Howell Rudstam Super (film) – en amerikansk film från 2010 Super (låt) – låt från 1972 av bandet Neu! senare inspelat på albumet NEU! 2 Super (musikalbum) – album av från 2016 bandet Pet Shop Boys SuPer – Finlands närvårdar- och primärskötarförbund

Gourmet

Gourmet eller gourmé (franska: gourmet) är en person som lägger stor vikt vid god mat och dess kvalitet, till skillnad från en gourmand, för vilken mängden mat oftast är det centrala.