Sidan innehåller annonslänkar

G.R.Y.M - Hammered Brödsåg 25 cm

Beställ G.R.Y.M - Hammered Brödsåg 25 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten G.R.Y.M - Hammered Brödsåg 25 cm inom kategorin Brödknivar.

Produktinformation

Hammered brödsåg från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta.

Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre. .

Se gärna också

Tramontina - Verttice Brödkniv 40 cm

Mångsidig och funktionell brödkniv från Tramontina.

Om du vill ha en riktigt bra och rejäl brödkniv som kan användas på de flesta bröd är Tramontinas Verttice Brödkniv ett mycket bra val!Kniven är hela 40 cm lång och är lika snygg som effektiv. Bladet på kniven är tillverkat i tåligt rostfritt stål och det har en skarpt tandat egg som gör att brödkniven lätt skär igenom allt ifrån surdegslimpor till rykande färska scones rätt från ugnen. Handtaget är gjort i naturligt trä som gör att den stora kniven känns bra i handen när du använder den.

Brödkniven Verttice 40 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Husqvarna

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Modern House

Se alla produkter
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Konstsmide

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från PURENESS

Se alla produkter