Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Brödkniv 22 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Brödknivens tandade egg är idealisk för att skära bröd med en hård skorpa. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa.

Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk.

Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödknivar från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Fiskars - Norr Brödkniv 21 cm

Brödknivar från Fiskars

Utforska allt inom Brödknivar från Fiskars.
Wüsthof - Ikon Brödkniv 20 cm

Brödknivar från Wüsthof

Utforska allt inom Brödknivar från Wüsthof.
WMF - Kineo Brödkniv 20 cm (33 cm)

Brödknivar från WMF

Här har vi samlat Brödknivar från WMF.
Kai - Wasabi Black Brödkniv 23 cm

Brödknivar från Kai

Utforska allt inom Brödknivar från Kai.
Tefal - Ingenio Ice Force Brödkniv

Brödknivar från Tefal

Missa inga bra priser på Brödknivar från Tefal.
Tramontina - Verttice Brödkniv 40 cm

Brödknivar från Tramontina

Missa inga bra priser på Brödknivar från Tramontina.

Se gärna också

Tamahagane - San Kyoto Brödkniv 23 cm

Tamahagane San Kyoto Brödkniv är en kniv i exklusiva serien San Kyoto från Tamahagane. Det långa knivbladet med tandad egg gör att du enkelt skär upp alla typer av bröd, allt ifrån rågbröd och surdegslimpor till tekakor och smuliga frallor. Kniven kan också med fördel användas till råvaror med hög syra, eftersom syra tär mer på en rak egg än på en tandad egg.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Kyoto knivserie
Knivserien San Kyoto är Tamahaganes mest exklusiva knivserie. Knivbladet är uppbyggt av hela 63 lager stål, med en hård kärna i VG5-stål omgiven av de övriga lagren i mjukare, mer rosttåligt stål. Kombinationen av hårt och mjukt stål som bygger upp knivarna är en raffinerad teknik som användes i det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. VG5-stålet i kärnan innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Stållagren har både hamrats och polerats, och därigenom får bladet dess vackra damaskusdesign. Hårdhetsgraden är 59–60 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Brödkniv i 63 lager stål.
- Längd: 23 cm.
- Passar alla typer av bröd.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 59-60 HRC.
- Handtag i svart Micarta.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024