Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Brödkniv 22 cm

Beställ Fiskars - Norden Brödkniv 22 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norden Brödkniv 22 cm inom kategorin Brödknivar.

Produktinformation

Brödknivens tandade egg är idealisk för att skära bröd med en hård skorpa. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa.

Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk.

Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas.

Se gärna också

Bon Centuri - Saint Maquis Green Brödkniv 23 cm Grön

Det här är den enda kniven du behöver för att skiva upp bröd, smörgåsar eller croissanter. Lika perfekt att använda i köket som den är att ta med ut till middagsbordet som en funktionell och dekorativ detalj. De karakteristiska stora sågtänderna gör att kniven med förvånansvärd lätthet tar sig igenom hårda brödytor samt mjukare bakverk. Det högkvalitativa stålet är optimalt härdat till 56 HRC vilket säkerställer att bladet får en hållbar prestanda och en mycket vacker finish.

Det vackra rundade handtaget är tillverkat av högkvalitativ PMMA och polerad mässing. Kniven kommer i en elegant förpackning och varje kniv är numrerad.

Bon Centuri står för elegant design, kvalitet och långvarig prestanda. De framställer knivar som är byggda för att vara lika fina att jobba med som de är dekorativa inredningsdetaljer. Alla knivar från Bon Centuri tillverkas av femte generationens knivmakare i den lilla byn Thiers i Franktike, landet där den moderna kökskniven uppfanns. Endast de främsta materialen används för att säkerställa att knivarna håller över tid.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Hay

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Rörstrand

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Kitchenaid

Se alla produkter
Sömn  avslappning

Sömn avslappning från TEMPUR

Se alla produkter