GastroMax - Utskärare hus 28,5 cm

Jämför produkt GastroMax - Utskärare hus 28,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Utskärare hus 28,5 cm i kategorin Brödformar och bakformar här hos oss.

Produktinformation

Utskärare till pepparkakshus. Två avtryck ger delar till ett komplett hus.

Se gärna också

Rig-Tig - Picnic Bakform med Lock 25 cm Blossom/Vit -25%

Bakform i rostfritt stål med en diameter på 25 cm med medföljande plastlock från danska RIG-TIGs Picnic-serie.

Denna bakform från RIG-TIGs Picnic-kollektion är perfekt för både bakning och medtagande av din nybakade kreation till strandpicknicken! Nu kan du baka en riktigt god sockerkaka och ta med den direkt från ugnen till picknicken (eller ja, det är nog kanske bäst att låta den svalna lite först) tack vare det medföljande locket och det praktiska gummibandet som håller de två samman. Med hjälp av den smarta designen behöver du inte oroa dig för att ditt bakverk ska ramla ut i ryggsäcken, utan det är bara att packa ned den och sedan förundras över hur allt ser likadant ut när du en stund senare packar upp den igen för servering. Bakformen är även utrustad med en non-stick-yta som gör att din kaka håller formen när den plockas ur för ett smulfritt upplägg alla gånger. Kakformen är tillverkad i hållbart rostfritt stål och det medföljande plastlocket har en harmonisk rosa färg som gör den till en elegant grädde på moset till ett mer än praktiskt kökstillbehör. Kakformen har en diameter på 25 cm och för rengöring rekommenderas handdisk.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Cooee

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NÄROKÄLLAN

Se alla produkter
Durkslag och silar

Durkslag och silar från Rösle

Se alla produkter