The Foods of Athenry Glutenfritt toast med frön


Beställ The Foods of Athenry Glutenfritt toast med frön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Foods of Athenry Glutenfritt toast med frön inom kategorin Bröd knäcke.

Produktinformation

Dessa glutenfria toast från The Foods of Athenry är fyllda med smak och två gånger gräddade till perfektion. Gluten-, vete- och äggfria, de är perfekta för att doppa i baba ganoush, klassisk hummus  och gör bra baser för ost.     .

Se gärna också

Semper Glutenfritt Havreknäcke 1kg

Havreknäcke 2a sortering. Njut av ett krispigt glutenfritt knäckebröd med fiber, fullkornshavre och lågt socker. Havreknäcket har hamnat hos oss för att vissa har gått sönder lite, har en luftbubbla eller andra små defekter! Smaken är däremot minst lika god som vanligt! Från Knäckebageriet i Korsnäs. Fiberrikt med fin havresmak. Bakat på ren fullkornshavre. FODMAP-vänlig & nyckelhålsmärkt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Löfbergs

Löfbergs är ett kafferosteri i Karlstad. Det grundades 1906 av bröderna Josef, Anders och John Löfberg. 1955 antogs namnet Löfbergs Lila, men i augusti 2012 återgick man till ursprungsnamnet Löfbergs. Moderbolaget i koncernen, som även inbegriper Löfberg Fastigheter och Löfberg Invest, heter Bröderna Löfberg Aktiebolag.Löfbergs var 2012 ett av Nordens största kafferosterier. Företaget är familjeägt, nu i tredje och fjärde generationen. Huvudkontoret och huvudrosteriet ligger i Karlstad. Företaget rostar även kaffe i Danmark (under varumärket Peter Larsen Kaffe) och i Lettland. Löfbergs äger även varumärkena Percol, Green Cup, Superbonobo och te-varumärket Kobbs. Företaget har drygt 350 anställda och omsätter 1,9 miljarder kronor. Löfbergs importerar kaffe från certifierade odlingar (ekologiskt, Fairtrade och Rainforest Alliance) och är leverantör till dagligvaruhandeln, hotell, restauranger och kaféer. Löfbergs är ett av få företag i Sverige som lyckats varumärkesskydda en färg. Kopplingen till den lila färgen härrör sig från 1920-talet då blandningen Löfbergs Lyxblandning som såldes i en lila förpackning i folkmun kom att kallas Löfbergs Lila. Löfbergs sponsrar bland annat ishockeylaget Färjestads BK, deras hemmahall Löfbergs Arena samt idrottsföreningen IF Göta.