Sidan innehåller annonslänkar
Funksjonell Mat

Sukrin Chia Brödmix 250 g

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Sukrin Chia Brödmix 250 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sukrin Chia Brödmix 250 g i kategorin Bröd bakmix här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bröd bakmix
Artikelnummer: -250G
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Blomus

Se alla produkter
Vaser funktion

Vaser funktion från Kosta Boda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Funktion

En funktion är en regel som till varje invärde kopplar utvärden. Ofta beskrivs sambandet mellan invärde och utvärde med en matematisk formel, där invärdet representeras med en eller flera variabler, alternativt med en tabell eller grafiskt med en graf, ett sambandsdiagram eller ett pildiagram. En viktig egenskap hos funktioner är att de är deterministiska (det vill säga konsekventa, så att varje invärde alltid ger samma utvärde). Detta gör att funktionen kan ses som en maskin, som systematiskt levererar utvärden så fort man stoppar in invärden. Invärdet x till funktionen f(x) kallas inom matematisk analys ofta ’’invariabel’’ och inom beräkningsvetenskap för ’’funktionsargument’’ eller ’’argument’’. Det resulterande utvärdet kallas ’’funktionsvärdet’’ eller ’’värdet’’. En funktion som är vanligt förekommande som byggsten i matematiska formler kallas elementär funktion, och har ett specifikt namn såsom sinusfunktion, kvadratrot eller logaritm. En funktionsräknare (en vetenskaplig kalkylator) är en miniräknare som kan beräkna värdet av elementära funktioner. En grafritande miniräknare kan visa grafer för funktionsuttryck.

Kosta

Kosta (svenskt uttal: [²kooːsta]) är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län. Kosta tätort ligger i Ekeberga socken och södra delen omfattar Ekeberga med Ekeberga kyrka.