Sidan innehåller annonslänkar
Stelton

Stelton - Elton LED-lampa Black/Brass

1549 kr 1038 kr-33%
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Stelton - Elton LED-lampa Black/Brass online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stelton - Elton LED-lampa Black/Brass i kategorin Bordslampor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 142581
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Gustavsberg

Se alla produkter
Julestjerner

Julestjerner från Watt & Veke

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Rockstar

Rockstar kan syfta på Rockstar Games – ett spelföretag Rockstar (sång) – en sång av Nickelback Rockstar (album) – ett albumet av Bosson Rockstar (energidryck) – en dryck Rockstar (sång av Post Malone) – en sång av Post Malone

Champion

Champion kallades under den äldre medeltiden en kämpe, som mot en på förhand utfäst belöning, i envig företrädde den ene av parterna, om denne på grund av kön, ålder eller vanförhet var ur stånd att själv deltaga. De som utövade detta yrke hörde vanligen till de lägsta klasserna i samhället och ansågs som ärelösa. De bar en läderklädnad och särskilt föreskrivna vapen och fick ej kämpa till häst eller visa sig inom skrankorna utan rakat huvud. I en senare tid betecknades med champion en riddare, som trädde inom skrankorna för att försvara en förolämpad dam, ett barn och så vidare. Ännu förekommer vid den engelske regentens kröning den seden att en så kallad champion utmanar till strid var och en, som inte erkänner den nye konungen (drottningen) såsom laglig suverän över hela det brittiska väldet. Ordet har under senare tider fått vidsträckt användning bland idrottsmän, som därmed betecknar en person, som inom någon idrottsgren förvärvat sig mästerskapet, championship på engelska.