Sidan innehåller annonslänkar

Gejst - Leery Bordslampa 40 cm Svart

Jämför produkt Gejst - Leery Bordslampa 40 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gejst - Leery Bordslampa 40 cm Svart i kategorin Bordslampor här hos oss.

Produktinformation

Leery Bordslampa är designad av Kasper Friis Egelund för Gejst. Med rena, runda former skapas den här minimalistiska men ändå karaktäristiska lampan.

Lampan har E27 sockel och är välbalanserad tack vare en betongbit fäst på lampans baksida. Leerys råa, industriella look är snygg i de flesta miljöer; sovrummet, vardagsrummet eller hallen, och är typisk för Gejst.- Sockel E27.

- Spänning 220V. - Lampa 40W.

- Sladd 2 meter. - Designer Kasper Friis Egelund.

Se gärna också

Watt & Veke Cora natur / vit B303500

<h2>Bordslampa Cora natur / vit B303500 Watt &amp; Veke</h2> <p>Vill du ha en liten och l&auml;ttplacerad bordslampa i naturinspirerad f&auml;rgskala? Bordslampa Watt &amp; Veke Cora i natur och vit &auml;r precis vad du beh&ouml;ver! Denna bordslampa kommer skapa en naturlig och harmonisk k&auml;nsla i ditt rum.</p> <p><strong>Skapa en naturlig atmosf&auml;r i ditt hem</strong><br />Watt &amp; Veke Cora &auml;r en bordslampa som passar perfekt in i naturliga och moderna hem. Den organiskt formade lampfoten kl&auml;dd i papier-mach&eacute; med sp&auml;nnande struktur ger lampan en unik och naturlig look. Med en avtagbar cylinderformad lampsk&auml;rm i naturf&auml;rgat linne, sprider Watt &amp; Veke Cora ett mjukt och behagligt ljus i ditt rum.</p> <p><strong>Enkel att placera</strong><br />Cora &auml;r en liten och l&auml;ttplacerad bordslampa som passar perfekt i f&ouml;nstret eller p&aring; ditt nattduksbord. Med en h&ouml;jd p&aring; 35 cm och en diameter p&aring; 20 cm, &auml;r den l&auml;tt att flytta runt efter dina behov.&nbsp;Med en E27-sockel &auml;r den ocks&aring; enkel att anv&auml;nda med en valfri ljusk&auml;lla. Notera att ljusk&auml;llan k&ouml;pes separat.</p> <p><strong>H&aring;llbarhet i fokus</strong><br />Watt &amp; Veke Cora &auml;r tillverkad av h&aring;llbara material som papier-mach&eacute; och linne. Detta g&ouml;r den till en milj&ouml;v&auml;nlig och h&aring;llbar bordslampa som du kan ha gl&auml;dje av i m&aring;nga &aring;r fram&ouml;ver. S&aring; om du &auml;r en person som v&auml;rdes&auml;tter h&aring;llbarhet och kvalitet, &auml;r detta en lampa som du kommer att uppskatta.</p> <p><strong>Unik design med sp&auml;nnande struktur</strong><br />Med sin organiskt formade lampfot kl&auml;dd i papier-mach&eacute; och den cylinderformade lampsk&auml;rmen i naturf&auml;rgat linne, sticker Watt &amp; Veke Cora ut fr&aring;n m&auml;ngden. Den unika och diskreta designen i naturinspirerad f&auml;rgskala g&ouml;r att den passar perfekt in i moderna och stilrena hem, samtidigt som den ger ett mjukt och behagligt ljus.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vitvaror

Vitvaror från Caso

Se alla produkter
Lysrör

Lysrör från Philips

Se alla produkter
Krokar och förvaring

Krokar och förvaring från Solstickan

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter