Sidan innehåller annonslänkar

Airam Stella Desk IP20 LED vit

Beställ Airam Stella Desk IP20 LED vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Stella Desk IP20 LED vit inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

Bordslampa Stella Desk IP20 LED vit Airam Stella ä;r en serie praktiska lä;slampor och spotlights fö;r den som uppskattar minimalisk enkel design. Den smä;ckra och renodlade armaturen har integrerade led-ljuskä;lla som ger 170 lm.

Rikta ljuset med hjä;lp av det flexibla skaftet fritt å;t vilket hå;ll som helst. Strö;mbrytaren sitter praktiskt placerad på; armaturens fot.

I Stella-serien ingå;r ä;ven en spotlight med clipsfä;ste samt en vä;ggarmatur. Stella Desk IP20 3W/830 280lm LED bordslampa vit.

LED Ljuskä;lla ingå;r som ej ä;r utbytbar. Nominell livslä;ngd 20000 Timmar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bordslampor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Bungalow - Kollam Lampfot 30 cm Rök

Bordslampor från Bungalow

Här har vi samlat Bordslampor från Bungalow.
Upp till 70% rabatt
Monograph - Desk Bordslampa 66x25 cm

Bordslampor från Monograph

Se produkter inom Bordslampor från Monograph.
Upp till 50% rabatt
PR Home - Base Lampfot 45 cm Silver

Bordslampor från PR Home

Utforska allt inom Bordslampor från PR Home.
Upp till 70% rabatt
Herstal - Atom Bordslampa Pärlvit

Bordslampor från Herstal

Missa inga bra priser på Bordslampor från Herstal.
Upp till 35% rabatt
House Doctor - Boston Bordslampa 42x30 cm Antikbrun

Bordslampor från House Doctor

Se vad House Doctor har inom Bordslampor.
Upp till 34% rabatt
Iittala - Leimu Lampa 38x25 cm Grå

Bordslampor från Iittala

Utforska allt inom Bordslampor från Iittala.

Se gärna också

Watt & Veke Cora natur / vit B303500

<h2>Bordslampa Cora natur / vit B303500 Watt &amp; Veke</h2> <p>Vill du ha en liten och l&auml;ttplacerad <a href="https://www.elon.se/belysning/inomhusbelysning/bordslampor">bordslampa</a> i naturinspirerad f&auml;rgskala? Bordslampa <a href="https://www.elon.se/varumarken/watt-veke-start">Watt &amp; Veke</a> Cora i natur och vit &auml;r precis vad du beh&ouml;ver! Denna bordslampa kommer skapa en naturlig och harmonisk k&auml;nsla i ditt rum.</p> <p><strong>Skapa en naturlig atmosf&auml;r i ditt hem</strong><br />Watt &amp; Veke Cora &auml;r en bordslampa som passar perfekt in i naturliga och moderna hem. Den organiskt formade lampfoten kl&auml;dd i papier-mach&eacute; med sp&auml;nnande struktur ger lampan en unik och naturlig look. Med en avtagbar cylinderformad lampsk&auml;rm i naturf&auml;rgat linne, sprider Watt &amp; Veke Cora ett mjukt och behagligt ljus i ditt rum.</p> <p><strong>Enkel att placera</strong><br />Cora &auml;r en liten och l&auml;ttplacerad bordslampa som passar perfekt i f&ouml;nstret eller p&aring; ditt nattduksbord. Med en h&ouml;jd p&aring; 35 cm och en diameter p&aring; 20 cm, &auml;r den l&auml;tt att flytta runt efter dina behov.&nbsp;Med en E27-sockel &auml;r den ocks&aring; enkel att anv&auml;nda med en valfri ljusk&auml;lla. Notera att ljusk&auml;llan k&ouml;pes separat.</p> <p><strong>H&aring;llbarhet i fokus</strong><br />Watt &amp; Veke Cora &auml;r tillverkad av h&aring;llbara material som papier-mach&eacute; och linne. Detta g&ouml;r den till en milj&ouml;v&auml;nlig och h&aring;llbar bordslampa som du kan ha gl&auml;dje av i m&aring;nga &aring;r fram&ouml;ver. S&aring; om du &auml;r en person som v&auml;rdes&auml;tter h&aring;llbarhet och kvalitet, &auml;r detta en lampa som du kommer att uppskatta.</p> <p><strong>Unik design med sp&auml;nnande struktur</strong><br />Med sin organiskt formade lampfot kl&auml;dd i papier-mach&eacute; och den cylinderformade lampsk&auml;rmen i naturf&auml;rgat linne, sticker Watt &amp; Veke Cora ut fr&aring;n m&auml;ngden. Den unika och diskreta designen i naturinspirerad f&auml;rgskala g&ouml;r att den passar perfekt in i moderna och stilrena hem, samtidigt som den ger ett mjukt och behagligt ljus.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023