Sidan innehåller annonslänkar
Strömshaga

Strömshaga - Pelle Bordslampa Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Elegant bordslampa med vinklingsbart huvud från Strömshagas serie Pelle med detaljer och tving tillverkad i borstad mässing och med skärm i vackert lackerad plåt. Skärmen har en marmorerad finish som målas för hand vilket vilket innebär att ojämnheter och olikheter kan förekomma. Lampan har en textilsladd med strömbrytare och stickproppskontakt. Sladdlängd 2,5 m. Passar med ljuskällor som har E14 sockel. Ljuskälla/glödlampa ingår ej.Taklampa med kupad vit skärm och fäste i borstad mässing. Fästs på en fönsterbräde eller bords- eller hyllkant med skruvfäste


Beställ Strömshaga - Pelle Bordslampa Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Pelle Bordslampa Svart inom kategorin Bordlampor.

Läs mer...
Kategori: Bordlampor
Artikelnummer: 131027
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Knivförvaring övrigt

Knivförvaring övrigt från Global

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Normann Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.