I den här boken hittar du massor av goda maträtter och smarta tips som gör dig till en bättre friluftskock. Alla 125 recept är anpassade för fjällvandring, paddling eller vinterturer.– 125 recept skräddarsydda för olika aktiviteter– Mer än 60 recept för fjällvandring– 54 smarta tips– Intervjuer med äventyrarna Renata Chlumska och Fredrik Sträng– De flesta rätterna tar mindre än 15 minuter att göraFörfattarna Jonas Sundvall och Fredrik Hjelmstedt har skrivit flera guideböcker om friluftsliv i Sverige och driver även Calazo förlag.
Lär dig laga mat som proffsen med Chef de Partie Fisk. I den här boken hittar du praktisk kunskap och inspiration i massor, men inga recept. Fokus ligger istället på råvaran, grundkunskaper, tekniker och alla de där små knepen som gör stor skillnad.
Chef de Partie är en serie böcker från Professional Secrets. Innehållet är framtaget i samarbete med yrkesverksamma proffs och böckerna vänder sig till dig som vill veta hur det verkligen går till i ett restaurangkök av klass. Praktisk kunskap, mängder med inspiration och små knep som gör stor skillnad är vad det handlar om. Omslaget är laminerat för ökad tålighet i köket. Ett elastiskt band stänger ute fukt och skyddar från onödigt slitage när du bär med dig det här mångsidiga köksredskapet.
Mer information finns på produktens sida.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration