Sidan innehåller annonslänkar

Gejst - Nebl Kruka 44,2 cm Svart Glas

Beställ Gejst - Nebl Kruka 44,2 cm Svart Glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Nebl Kruka 44,2 cm Svart Glas inom kategorin Blomkrukor.

Produktinformation

Nebl Kruka formgiven av Michael Rem för Gejst är en iögonfallande kruka i frostat glas och keramik med matt finish. Med en karakteristisk design och en exklusiv, taktil känsla blir krukan en harmonisk och stilfull inredningsdetalj i hemmet.

Kupan i glas har två öppningar i olika storlekar för en hög position och en låg position. Vacker ensam men även att kombinera med flera krukor.

Se gärna också

Bergs Potter - Parade Kruka/Fat 15 cm Rosa -25%

Parade kruka från Bergs Potter, tillverkad av italiensk lera. Med sina raka linjer passar krukan in i de flesta inredningar.

Parade Pot är uppkallad efter The Parade House i Gisselfeld Castle Park, ett växthus som såg dagens ljus på London World Fair år 1851. Parade House är ritat av arkitekt Stig Lauritsen och tillhör Gisselfeld kloster. Lauritsen fick inspiration till Parade-krukan från forntida belgisk design. Parade Pot är den första krukan ur Bergs Potters botaniska serie.

Krukan passar både för inomhus- och utomhusbruk och har ett naturligt utseende som bara blir vackrare med tiden. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk.

Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. Denna process skapar unika färgändringar på krukans utsida som blir en reflektion av samspelet mellan krukan och naturen. Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stearinljus

Stearinljus från Solstickan

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från SONNENTOR

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Iittala

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Höganäs Keramik

Se alla produkter