Termometerfabriken Blood Press Ure Monitor Blodtrycksmätare


Beställ Termometerfabriken Blood Press Ure Monitor Blodtrycksmätare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Termometerfabriken Blood Press Ure Monitor Blodtrycksmätare inom kategorin Blodtrycksmätare.

Produktinformation

För användning på överarmen. Visar systoliskt och diastoliskt blodtryck samt puls.

Varnar för oregelbunden puls som kan tyda på hjärtfel. Förvaringsväska medföljer.

Helautomatisk funktion. Enkel mätning med endast ett knapptryck.

Resultatet visas med stora siffror för enkel avläsning. Drivs med 4st LR6 AA batterier (medföljer).

Se gärna också

Neno Medic T05 Blodtrycksmätare

Neno Medic är en beröringsfri IR-termometer med färg- och ljudindikator. Beröringsfri IR-teknik Färgkodad display Ljudsignal vid feber Minne på 34 mätningar Mäter även temperatur på badvatten Neno Medic T05 är en trådlös, beröringsfri termometer som använder infraröd teknik. Temperaturen mäts smidigt och säkert genom ett enkelt knapptryck. Rikta sensorn mot pannan, tryck på knappen och resultatet visas omedelbart på enheten. Displayen är stor och tydlig. Den är även färgkodad och visar tre olika färger beroende på uppmätt temperatur. Grönt för frisk, gult för förhöjd temperatur och röd för feber. Temperaturer över 38ºC indikeras också med hjälp av en ljudsignal. Termometern har kapacitet att komma ihåg upp till 34 mätningar vilket ger möjlighet att jämföra och övervaka mätningar över tid. Den drivs av två stycken AAA-batterier (ej inkluderade). Neno Medic T05 passar även perfekt till att mäta temperatur på en rad andra saker så som badvatten och nappflaskor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Nature

Nature är en framstående brittisk vetenskaplig veckotidskrift som började utges 4 november 1869 och grundades av Norman Lockyer. Den är världens mest citerade interdisciplinära vetenskapliga tidskrift. Fler än 1 700 artiklar har över åren författats av drygt 275 nobelpristagare.De flesta vetenskapliga tidskrifter är numera högt specialiserade men Nature är bland ett fåtal tidskrifter (veckotidskrifterna Science and Proceedings of the National Academy of Sciences är också framstående exempel) som fortfarande publicerar originalartiklar inom ett brett spektrum av vetenskapliga områden. Det är många vetenskapliga områden inom vilka viktiga nya framsteg publiceras antingen i artikelform eller som brev i Nature.