Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Jessica Bestickset 24 delar


Beställ Zwilling - Jessica Bestickset 24 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Jessica Bestickset 24 delar inom kategorin Bestickset 24.

Produktinformation

Jessica bestickset från Zwilling, i 24 delar. De har en elegant och tidlös design, mjukt formade med en liten relief längst ut på handtaget.

Uppgradera standardbesticken hemma, eller ge bort som en fin present till den första bostaden. De är tillverkade i blankpolerat 18/10 rostfritt stål, och är ett mycket hållbart set, som kan användas till både festdukning och vardagsmiddagen.

Stålets kvalitet gör att besticken står emot repor och rost, och håller sig fina under en lång tid. De går att diska i diskmaskin, och blir lätt en favorit hemma.

Se gärna också

Vargen & Thor - Bestickset Bambini 16-delar Nero Black

Bambini – besticksetet som är ett riktigt hantverk, från västkustbaserade Vargen & Thor. Besticken är tillverkade i italienskt rostfritt stål, och kommer göra dukningen till något speciellt. En måltid handlar om så mycket mer än bara maten – med gott sällskap och vackra bestick i handen höjs stämningen till en ny nivå.

Bambini kommer i flera olika utföranden, alla med sin egna karaktär. ?Besticksetet är en limiterad utgåva och kommer i en vacker låda, en perfekt present, till studenten eller födelsedagsfirandet. Bara att sätta ett vackert band runt, och ge bort!

Ett set innehåller 16 bestick. 4 gafflar, 4 skedar, 4 knivar och 4 teskedar. De har en rejäl och balanserad tyngd, en riktigt härlig känsla.

Vill du proväta med besticken innan du köper dem? Om du har vägarna förbi Stockholm och Emilio och Åsa Ingrossos restaurang La Perla, så finns Bambini där i polerat silver.

- Bra tyngd och en rejäl känsla
- Kan diskas i diskmaskin
-Sylvass kniv som fungerar bra även för kött
- Tillverkat av italienskt rostfritt stål
- Längder (cm) Kniv 22,9, Sked 19,5, Gaffel 20, Tesked 13,5

Läs mer