Sidan innehåller annonslänkar
Demeyere

Resto Skålset 2 delar Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Set med två skålar ur Demeyers serie Resto, tilverkade av blankpolerat rostfritt stål. De här bunkarna använder du för alla möjliga göromål i köket. Rostfria skålar är perfekta att använda både till bakning och matlagning. Skålarna är lätta att hålla rena och ger inte ifrån sig varken smak eller lukt. Volym 4,9 respektive 3,3 liter.


Beställ Resto Skålset 2 delar Rostfri på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Resto Skålset 2 delar Rostfri inom kategorin Beredningsskålset.

Kategori: Beredningsskålset
Artikelnummer: 112438
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rosti

Rosti kan syfta på: Rosti-Mepal – en tillverkare av plastprodukter

Mepal

Mepal är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i distriktet East Cambridgeshire, grevskapet Cambridgeshire och riksdelen England, i den sydöstra delen av landet, 100 km norr om huvudstaden London. Mepal ligger 8 meter över havet och antalet invånare är 982.Terrängen runt Mepal är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 27 meter över havet, 1,0 km söder om Mepal. Runt Mepal är det ganska tätbefolkat, med 120 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Chatteris, 7,2 km nordväst om Mepal. Trakten runt Mepal består till största delen av jordbruksmark.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 9 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 18 °C, och den kallaste är december, med 0 °C.