House Doctor

Stitch Lampskärm 50x60 cm Ljusgrå

Kontrollera pris

Köp nu

Stitch lampskärm från House Doctor är en lampskärm i bomull som med sina mjuka runda former tillför en mysig touch till hemmet. Stitch finns i olika storlekar och färger och är lika fin i hallen som sovrummet - eller varför inte i ett kluster över vardagsrumsbordet? Armatur och ljuskälla medföljer ej. Glödlampa max 40 W.


Jämför produkt Stitch Lampskärm 50x60 cm Ljusgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stitch Lampskärm 50x60 cm Ljusgrå i kategorin Belysning övrigt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Belysning övrigt
Artikelnummer: 110419
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Krokar

Krokar från ByOn

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Idun

Idun är i nordisk mytologi fruktbarhetens och kärlekens gudinna. I en korg förvarar hon de äpplen, som gudarna biter i för att vara evigt unga. Som kärleksgudinna tycks hon ha varit älskarinna åt de flesta av gudarna. Loke kallar henne "den mangalnaste av kvinnor". Hon är Brages hustru och omnämns i Tjodolfs på Kvin dikt Höstlång. Namnet Idun betyder ”den som föryngrar”

Agent

Agent kan syfta på: Agent (handel) – ett företag som har rätten att sälja varor åt ett annat företag Agent Corrigan – en amerikansk tecknad serie Agent Orange – ett avlövningsmedel Agent Orange (musikalbum) – ett musikalbum från av Sodoms Agent Orange (musikgrupp) – ett amerikanskt punkrockband Agent 47 – huvudpersonen i IO Interactives spelserie Hitman Agent 327 – en nederländsk humoristisk agentserie av Martin Lodewijk

Jordan

Jordan (hebreiska: נהר הירדן, nehar hayarden; arabiska: نهر الأردن, nahr al-urdun) är en flod i Mellanöstern. Den utgör gränsen mellan Jordanien i öster och staten Israel och Västbanken i väster.