The Just Slate Company - Glasunderlägg Love Gin 2-pack Guld

-70%

Jämför produkt The Just Slate Company - Glasunderlägg Love Gin 2-pack Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Just Slate Company - Glasunderlägg Love Gin 2-pack Guld i kategorin Bartillbehör övrigt här hos oss.

Produktinformation

Set med två graverade glasunderlägg i högkvalitativt och hållbart skiffer, handgjorda av skotska The Just Slate Company. Underläggen har olika motiv i guld.

Varje underlägg är unikt eftersom skiffer är ett levande material och då tillverkningen sker för hand. Undersidan är belagd med skumgummi för att skydda bordsytan. .

Se gärna också

Modern House - Maren Dryckesdispenser 3,6 L Klar

Dryckesdispenser i glas med inbyggd kran och lock med silikontätning samt en volym på 3,6 L från norska Modern Houses Maren-serie.

Gör törstsläckning enkel på festen med denna smarta dryckesdispenser i glas från Modern House. Dryckesdispensern från det norska hemföretagets Maren-serie är perfekt för de gångerna du behöver hålla törsten borta för en större samling människor, och den gör sig speciellt bra på utomhusfesten eller vid bänken bredvid bollplanen under tuffa matcher i knatteligan där ett glas uppfriskande saft kan vara avgörande för att ta hem pokalen. Maren-dryckesbehållaren har en praktisk kran för lätt upptappning av den kalla drycken den huserar, och medföljer gör även ett silikontätat lock som vakuumförsluter behållaren och håller på så sätt drycken fräsch och fri från insekter och annat kul som kan dras dit i sommarvärmen. Dryckesdispensern har en volym på 3,6 L och är bara till för kalla drycker. Endast handdisk.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Just

"Just" är en låt av det brittiska bandet Radiohead, utgiven på albumet The Bends 1995. Den släpptes som singel den 7 augusti 1995.

Slate

Slate är en amerikansk webbtidning grundad 1996 och sedan 2008 ägd av The Slate Group inom Graham Holdings. Tidningen drevs från starten av Microsoft inom Microsoft Network, men den såldes 2004 till det dåvarande ägarbolaget bakom The Washington Post som 2013 ombildats till Graham Holdings efter att man sålt av Washington Post till ett bolag kontrollerat av Amazon-ägaren Jeff Bezos). Slate har sitt huvudkontor i New York, med sidokontor i Washington, D.C..

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Love

Love kan syfta på: Love (tennisterm) – en tennisterm med betydelsen noll Love 103,9 – en radiokanal i Södermanland Love (namn) – ett mansnamn/kvinnonamn Love (efternamn) – ett efternamn och personer med namnet