Sidan innehåller annonslänkar
Barkonsult Bar

Rörglas 73 cl

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Rymligt rörglas med en praktisk hällpip som används för att mixa och kyla ner drinkingredienser som inte ska skakas. Bra tillbehör till detta är sil och barsked.


Jämför produkt Rörglas 73 cl online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörglas 73 cl i kategorin Bartillbehör övrigt här hos oss.

Kategori: Bartillbehör övrigt
Artikelnummer: 107052
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Orrefors

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn.