Sidan innehåller annonslänkar
Rörstrand

Sundborn Tallrik flat 24 cm

Kontrollera pris

Köp nu

En av Rörstrands mest älskade serviser. Eller som någon sa; svensk nationalromantik i form av porslin. Namngiven efter orten där konstnären Carl Larssons gård är belägen, formgiven av Pia Rönndahl. I dekoren har hon lyckats fånga värmen, harmonin och blommorna som också har blivit något av hennes kännetecken.


Beställ Sundborn Tallrik flat 24 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sundborn Tallrik flat 24 cm inom kategorin Assietter.

Läs mer...
Kategori: Assietter
Artikelnummer: 10088
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Måltidsersättning

Måltidsersättning från Nutrilett

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Husqvarna

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Boska

Boska (makedonska: Боска) är ett berg i Nordmakedonien. Det ligger i kommunen Opština Dojran, i den sydöstra delen av landet, 130 kilometer sydost om huvudstaden Skopje. Toppen på Boska är 720 meter över havet, eller 249 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 7,9 km.Terrängen runt Boska är huvudsakligen kuperad, men åt sydost är den platt. Den högsta punkten i närheten är Visoka Čuka, 1 811 meter över havet, 17,2 kilometer öster om Boska. Närmaste större samhälle är Strumica, 18,6 kilometer norr om Boska. Omgivningarna runt Boska är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. Runt Boska är det ganska glesbefolkat, med 23 invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den boreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 14 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste är januari, med 2 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 984 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 137 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 32 mm nederbörd.

Holland

Holland eller holländsk kan syfta på: Holland – en vanlig beteckning för landet Nederländerna, ett av de fyra autonoma länderna inom Konungariket Nederländerna bildat 1815 eller föregångare Kungariket Förenade Nederländerna – en monarki i Europa 1815–1839 som bestod av Nederländerna, Belgien och Luxemburg Grevskapet Holland 1018–1581 – ett grevskap i Västeuropa i Tysk-romerska riket och från 1482 en del av Habsburgska Nederländerna Republiken Förenade Nederländerna 1581-1795 – en förbundsrepublik i Västeuropa under tidigmodern tid Bataviska republiken 1795–1806 – en republik efter fransk förebild Kungariket Holland 1806–1810 – en fransk lydstat som skapades av Napoleon I Ockuperat av Frankrike 1810–1815Holland (region) – en region i Nederländerna, sedan 1840 uppdelad i Nordholland och Sydholland. Holland, Indiana – en ort i Indiana i USA Holland, Michigan – en ort i Michigan i USA Holland, Massachusetts – en ort i Massachusetts i USA Holländsk – ofta för något från hela Nederländerna Holländsk – något från Holland (region)

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix