Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad

Beställ Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Creative Glass Glastallrik 16 cm Rökfärgad inom kategorin Assietter.

Produktinformation

Liten glastallrik ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till dessert eller förrätt. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin. .

Assietter från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Vintage - Åttkantiga Tallrikar 2 st

Assietter från Vintage

Här har vi samlat Assietter från Vintage.
Upp till 25% rabatt
Bitz - Bitz Desserttallrik 22 cm Wood/Ocean

Assietter från Bitz

Här har vi samlat Assietter från Bitz.
Upp till 30% rabatt
Eva Solo - Legio Nova Tallrik flat 19 cm Vit

Assietter från Eva Solo

Visa produkter inom Assietter från Eva Solo.
Upp till 42% rabatt
Broste Copenhagen - Nordic Coal Tallrik flat 15 cm

Assietter från Broste Copenhagen

Utforska allt inom Assietter från Broste Copenhagen.
Upp till 40% rabatt
PotteryJo - Daria Tallrik 18 cm River

Assietter från PotteryJo

Utforska allt inom Assietter från PotteryJo.
Upp till 35% rabatt
Denby - Halo Tallrik Coupe 21 cm 4-pack Blå-svart

Assietter från Denby

Missa inga bra priser på Assietter från Denby.

Se gärna också

Denby - Impression Tallrik 21,5 cm Cream -25%

Handgjord krämfärgad tallrik av högkvalitativt lergods med en diameter på 21,5 cm från engelska Denbys Impression-kollektion.

Denna handtillverkade tallrik från Denbys Impression-serie är speciellt framtagen för att få dina hemlagade måltider att se ännu vackrare ut med sina upphöjda kanter och sin krämfärgade glasyr. De höga kanterna gör att tallriken både är elegant och mångfunktionell så att såsbaserade sidorätter såsom gratänger och krämiga grönsaksstuvningar kan serveras i lugn och ro för perfekt avnjutning under en mysig middagsdejt. Med sin storlek på 21,5 cm i diameter är detta en mångsidig tallrik som kan användas både som förrättstallrik och för servering av sidorätter, eller varför inte använda den för uppvärmning av middagsrester i ugnen? Möjligheterna är många, och vi kan garantera att den vackra krämfärgade designen kommer göra att du kommer att vilja använda tallriken om och om igen. Tallriken är handtillverkad i lergods av högsta kvalitet av Englands skickligaste hantverkare för lång hållbarhet och användning i många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023