Askinosie

3-pack Mörk Chokladkakor 3 x 50g - 79% rabatt

49 kr
Kontrollera pris

Köp nu

3-pack med handgjorda mörk chokladkakor av högsta kvalité. En med krispiga bitar av hackade mandlar och hel vaniljstång, en gjord av getmjölk som ger en distinkt och unik smak, och en av enbart de absolut finaste kakaobönorna.


Jämför produkt 3-pack Mörk Chokladkakor 3 x 50g - 79% rabatt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3-pack Mörk Chokladkakor 3 x 50g - 79% rabatt i kategorin Askinosie här hos oss.

Kategori: Askinosie
Artikelnummer: 895156001724

Se även andra produkter från Askinosie

Sortera

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn

Axe

Axe, i Storbritannien och Irland Lynx, är ett varumärke för hygienartiklar för män. Axe ägs av multinationella Unilever. Varusortimentet innehåller bland annat deodorant, parfym, duschcreme och rakvatten. De flesta dofter har en duschgel med samma doft. Märket har funnits sedan 1983 i Frankrike och sedan 1985 i Sverige och resten av Europa. Reklamen för märket innehåller ofta sexualiserat bildspråk. Ofta byts dofterna ut efter ett antal år på marknaden, varefter en ny produkt görs tillgänglig.