The Real Shaving Co Sensitive Moisturiser 100 ml


Jämför produkt The Real Shaving Co Sensitive Moisturiser 100 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Real Shaving Co Sensitive Moisturiser 100 ml i kategorin Ansiktsvård här hos oss.

Se gärna också

Remington Reveal Facial Brush Ansiktsvård

Finns det något bättre än känslan av mjuk, smidig och glänsande hy? Med denna batteridrivna ansiktsborste rengör du snabbt och effektivt din hud på djupet. REVEAL Fc250 ansiktsborste levereras med två olika borsthuvuden. Normalborsthuvudet är perfekt för daglig rengöring vilket hjälper till att ta bort make-up, smuts och att rengöra porerna på djupet. Sensitiveborsthuvudet är perfekt för dig som är ute efter en lite mildare rengöring, borststråna är mjukare och här får du en mer skonsam rengöring.Applicera en mild ansiktstvål på borsthuvudet och för borsten försiktigt över ansiktets alla partier, redan efter första användningen kommer du känna skillnad. Huden kommer att kännas renare, fräschare och smidigare.Efter att du sköljt av lödder och tvålrester kan du avsluta din skönhetsbehandling med att återfukta huden med din dag- eller nattkräm. Ansiktsborsten är fullt tvättbar vilket betyder att du kan ta den med dig i duschen som en del av din dagliga rengöringsrutin.Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att välja mellan 2 hastighetsinställningar. Oavsett om det är en mild rengöring med långsam hastighet för att ge huden en strålande glöd eller en mer intensiv rengöring med snabbare hastighet för att hjälpa till att rensa porerna. 2 borsthuvuden Normal och Sensitive Fullt tvättbar 2 hastigheter Förvaringspåse Batteridriven (AAA batterier ingår) 2 års garanti +1 år vid registrering online PRODUKTEN LEVERERAS MED 2 BORSTHUVUDEN Normalborsthuvudet är perfekt för daglig rengöring vilket hjälper till att ta bort make-up, smuts och att rengöra porerna på djupet. Sensitiveborsthuvudet är perfekt för dig som är ute efter en lite mildare rengöring, borststråna är mjukare och här får du en mer skonsam rengöring. 2X HASTIGHETER Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att välja mellan 2 hastighetsinställningar. Oavsett om det är en mild rengöring med långsam hastighet för att ge huden en strålande glöd eller en mer intensiv rengöring med snabbare hastighet för att hjälpa till att rensa porerna.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Chocolate

Chocolate kan syfta på, Chocolate (sång av Kylie Minogue) Chocolate (udde), udde i Antarktis.