Remington

Remington Reveal Facial Brush Ansiktsvård

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Finns det något bättre än känslan av mjuk, smidig och glänsande hy? Med denna batteridrivna ansiktsborste rengör du snabbt och effektivt din hud på djupet. REVEAL Fc250 ansiktsborste levereras med två olika borsthuvuden. Normalborsthuvudet är perfekt för daglig rengöring vilket hjälper till att ta bort make-up, smuts och att rengöra porerna på djupet. Sensitiveborsthuvudet är perfekt för dig som är ute efter en lite mildare rengöring, borststråna är mjukare och här får du en mer skonsam rengöring.Applicera en mild ansiktstvål på borsthuvudet och för borsten försiktigt över ansiktets alla partier, redan efter första användningen kommer du känna skillnad. Huden kommer att kännas renare, fräschare och smidigare.Efter att du sköljt av lödder och tvålrester kan du avsluta din skönhetsbehandling med att återfukta huden med din dag- eller nattkräm. Ansiktsborsten är fullt tvättbar vilket betyder att du kan ta den med dig i duschen som en del av din dagliga rengöringsrutin.Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att välja mellan 2 hastighetsinställningar. Oavsett om det är en mild rengöring med långsam hastighet för att ge huden en strålande glöd eller en mer intensiv rengöring med snabbare hastighet för att hjälpa till att rensa porerna. 2 borsthuvuden Normal och Sensitive Fullt tvättbar 2 hastigheter Förvaringspåse Batteridriven (AAA batterier ingår) 2 års garanti +1 år vid registrering online PRODUKTEN LEVERERAS MED 2 BORSTHUVUDEN Normalborsthuvudet är perfekt för daglig rengöring vilket hjälper till att ta bort make-up, smuts och att rengöra porerna på djupet. Sensitiveborsthuvudet är perfekt för dig som är ute efter en lite mildare rengöring, borststråna är mjukare och här får du en mer skonsam rengöring. 2X HASTIGHETER Skräddarsy din ansiktsbehandling genom att välja mellan 2 hastighetsinställningar. Oavsett om det är en mild rengöring med långsam hastighet för att ge huden en strålande glöd eller en mer intensiv rengöring med snabbare hastighet för att hjälpa till att rensa porerna.


Jämför produkt Remington Reveal Facial Brush Ansiktsvård online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Remington Reveal Facial Brush Ansiktsvård i kategorin Ansiktsvård här hos oss.

Kategori: Ansiktsvård
Artikelnummer: FC250
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.