Sidan innehåller annonslänkar
Elis & Elsa

Elis & Elsa CKP1222V

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Perfekt för det lilla köket
Elis & Elsa CKP1222V är en liten och smidig dubbel kokplatta för fritidshuset, uteköket eller kanske för båten eller husvagnen.

Enkel inställning
Du justerar värmen steglöst till önskad temperatur. Den har en effekt på 2250 W, vilket gör att den passar f&


Beställ Elis & Elsa CKP1222V på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Elis & Elsa CKP1222V inom kategorin Andre kjøkkenapparater.

Kategori: Andre kjøkkenapparater
Artikelnummer: 107123
Visa fler

Från kunskapsbanken

Melissa

Melissa kan syfta på: Melissa (datorvirus) – ett makrovirus för versionerna Microsoft Word 97 och 2000 Melissa (namn) – ett kvinnonamn Melissa (album) – ett album av heavy metal-gruppen Mercyful Fate Melissa (hemelektronik) – ett märke på dammsugare, vitvaror och andra hushållsapparater. Melissa (TV-serie) – en brittisk drama tv-serie från 1997 Melissa – ett växtsläkte i familjen kransblommiga växter, se Citronmeliss-släktet

Champion

Champion kallades under den äldre medeltiden en kämpe, som mot en på förhand utfäst belöning, i envig företrädde den ene av parterna, om denne på grund av kön, ålder eller vanförhet var ur stånd att själv deltaga. De som utövade detta yrke hörde vanligen till de lägsta klasserna i samhället och ansågs som ärelösa. De bar en läderklädnad och särskilt föreskrivna vapen och fick ej kämpa till häst eller visa sig inom skrankorna utan rakat huvud. I en senare tid betecknades med champion en riddare, som trädde inom skrankorna för att försvara en förolämpad dam, ett barn och så vidare. Ännu förekommer vid den engelske regentens kröning den seden att en så kallad champion utmanar till strid var och en, som inte erkänner den nye konungen (drottningen) såsom laglig suverän över hela det brittiska väldet. Ordet har under senare tider fått vidsträckt användning bland idrottsmän, som därmed betecknar en person, som inom någon idrottsgren förvärvat sig mästerskapet, championship på engelska.