Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Äggskivare 11 cm Svart

Jämför produkt GastroMax - Äggskivare 11 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Äggskivare 11 cm Svart i kategorin Äggdelare här hos oss.

Produktinformation

Smart och effektiv äggskivare från Gastromax med skärtrådar av rostfritt stål. Ger perfekta 5 mm skivor av hårdkokta ägg med ett enda tryck.

Kan även användas för att skiva exempelvis jordgubbar, svamp, mozzarella eller kokt potatis.- Lämpligt för livsmedelsanvändning, uppfyller EU’s krav på material som kommer i kontakt med mat. - Materialet är fritt från BPA (Bisfenol A) - Plasten kan återvinnas/återanvändas.

Hög slagseghet, hårdhet och ytglans. Opakt material. .

Se gärna också

Äggcøddler - Serveringsbricka för 4 coddler

Serveringsbricka med plats för fyra äggcoddlers, så att dina ägg kan serveras utan att välta. Brickan är tillverkad av bambu och blir en snygg inredningsdetalj på det dukade bordet.

Äggcoddlers säljs separat.

Äggcøddler är en porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill. På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från House Doctor

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Bosch

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Zwilling

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Joseph Joseph

Se alla produkter