Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Äggdelare/-Klyftare 12 cm

Beställ GastroMax - Äggdelare/-Klyftare 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Äggdelare/-Klyftare 12 cm inom kategorin Äggdelare.

Produktinformation

GastroMax Äggdelare. Snygg och kompakt design i svart utförande, tillverkad av BPA-fri plast med skärtrådar av rostfritt stål.

Koka några hårdkokta ägg och ställ fram tillsammans med äggklyftaren på frukostbordet för en trevlig start på dagen.Låt dig inte luras av namnet, äggdelaren har många användningsområden. Skiva mindre frukter, svamp, mozarella, kokt potatis med mera - snabbt och enkelt.- Kan diskas i maskin .

Se gärna också

Äggcøddler - Äggcoddler XXL

ÄGGCØDDLER XXL är en stor porslinskopp med lock för att skapa underbara äggkreationer! Blanda i precis vilka ingredienser du vill. På med locket och ställ i en kastrull kokande vatten i ca 9-12 minuter. Resultatet blir som ett kokt ägg men så mycket godare!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Satellithögtalare

Satellithögtalare från Tangent

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från de Buyer

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Kockums

Se alla produkter
Servetter

Servetter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter