Sidan innehåller annonslänkar

Markslöjd 705956

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

ElljusstakeAvento 7-arm 705953 Markslö;jd Markslö;jdsAvento 7-armadeadventsljusstakei svart trä; kombinerar stilren design med mjukt, rundad form. Mjuk formAventos sparsmakade rundade design i trä; utstrå;lar en unik mjukhet som bå;de ä;r inbjudande och sofistikerad.

Harmoniska proportionerMed en hö;jd av 32 cm och en bredd av 56 cm ä;r denna rundade elljusstake lä;tt att placera och matcha med må;nga inredningsstilar. Oavsett om den stå;r i fö;nstret eller på; en byrå;, kommer Aventos rundade former att komplettera ditt rum på; ett elegant sä;tt.Ljusstaken har lampsockel E10, 3 W. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Adventsljusstakar från andra varumärken

Markslöjd 705958 FLOW

Adventsljusstakar från Markslöjd

Visa produkter inom Adventsljusstakar från Markslöjd.
Star Trading Curve 219-71 vit

Adventsljusstakar från Star Trading

Missa inga bra priser på Adventsljusstakar från Star Trading.
Stiernholm - Wera Adventljusstake 28 cm Svart

Adventsljusstakar från Stiernholm

Visa produkter inom Adventsljusstakar från Stiernholm.
Lundgren & Strandberg Elflugan kritvit

Adventsljusstakar från Lundgren & Strandberg

Se vad Lundgren & Strandberg har inom Adventsljusstakar.

Se gärna också

Star Trading Curve 219-72 beige

<div class="small"> <h2>Elljusstake 5-arm Curve 219-72 beige Star Trading&nbsp;</h2> <p><a href="https://www.elon.se/belysning/julbelysning/adventsljusstakar"><br />Adventsljusstaken</a>&nbsp;har l&auml;nge varit en symbol f&ouml;r julen i svenska hem. Den beige tr&auml;adventsljusstaken fr&aring;n&nbsp;<a href="https://www.elon.se/varumarken/star-trading">Star Trading</a>&nbsp;har en klassisk design som passar perfekt f&ouml;r att skapa en traditionell julk&auml;nsla.</p> <p><strong>Fem ljus som sprider ett fint sken</strong><br />Med fem armar kan ljusstaken sprida ljus i ditt hem p&aring; ett vackert s&auml;tt. St&auml;ll den p&aring; en f&ouml;nsterbr&auml;da eller ett sidobord f&ouml;r att lysa upp under de m&ouml;rka vinterm&aring;naderna.</p> <p><strong>Guldf&auml;rgade manschetter</strong><br />Den beige adventsljusstaken &auml;r utformad med guldf&auml;rgade manschetter runt varje ljus vilket ger den en extra touch av elegans.&nbsp;</p> <p><strong>Storlek som passar perfekt f&ouml;r ditt hem</strong><br />Med en h&ouml;jd p&aring; 54 cm, bredd p&aring; 35 cm och djup p&aring; 9 cm har adventsljusstaken Curve fr&aring;n Star Trading den perfekta storleken f&ouml;r att passa in i hemmet. Den &auml;r stor nog f&ouml;r att sprida ljus, men tillr&auml;ckligt liten f&ouml;r att inte ta upp f&ouml;r mycket utrymme.&nbsp;Curve har en 1,8 meter l&aring;ng sladd som g&ouml;r det enkelt att placera den var som helst.&nbsp;</p> </div>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024